Hitta oss på Facebook
Fyndigt & Fiffigt
Begagnade barnkläder i butik och på nätet

Varukorg

Varor: 0 st
Totalt pris: 0 kronor

Frisökning


Sök barnkläder


Nya produkter i butiken

Övriga produkter


Nyhetsbrev
Ja tack, jag vill gärna prenumerera på nyhetsbrevet från Fyndigt & Fiffigt. På så sätt får jag ta del av erbjudanden och nyheter.Ta bort mig från listan

Kontakta oss
Namn:

E-postadress:

Telefon: (frivilligt)

Meddelande:


datum Uppladdad 30 Aug

Tack för den här tiden!

Tack för den här tiden!

Åh, det har varit så roligt att bygga upp Fyndigt & Fiffigt till Sveriges största webbutik och fysiska butik med begagnade barnkläder!
Många gånger har jag och gubben suttit och skrapat oss i huvudet och funderat hur allt ska gå till, hur man ska få pengarna att räcka, och framförallt hur man ska få tiden att räcka till. 
Vad är social marknadsföring? Om man skulle ta och annonsera i tidningen..? Men ojdå, vad hände här? Mamman från Familjen Annorlunda-programmet omnämnde oss i sin blogg och det blev betydligt större utdelning än en dyr annons i tidningen. Coolt.

Delat ut lappar har vi gjort, parkerat bilen med vår logo i tid och otid på alla möjliga platser där den kan tänkas synas som bäst. Glömt bort den över natten och hastat iväg och hämtat den på morgonen. Mången middag med barnen har blivit avbruten av dörrklockan till Fyndigt. 
-Nu får ni klara er själva! Mamma ska ner till butiken, det kommer kunder!
För att inte tala om hur många sena kvällar det har knäppt i tangentbordet. Och grannen som säger att han brukar se hur det lyser upp i vinterns mörker efter midnatt av min fotoblixt som går varm vid fotobordet. Ibland kl 23. Ibland kl 02. 
Och på alla loppisar jag har stått i kylan och delat ut lappar med fingrar så kalla att man knappt fick loss en lapp till var och en.

Och alla dessa kläder som har legat ÖVERALLT! En eloge till de övriga familjemedlemmarna, som fått kryssa runt alla högar med kläder, galgar och skor.
Undrar hur många gånger jag har stått och funderat varför en 2-barns mamma med minst 5 årig högskoleutbildning står och kardar ludd ur en overalls kardborreband eller pillar bort stenar ur en vinterkänga...?

Många runt omkring mig har under dessa 3 år muttrat över sina jobb och att hur kunde helgen gå så fort? Och så är det måndag igen.. Jag har bara myst lite för mig själv och tänkt att det spelar ingen roll för mig. Jag har ju inget sånt jobb. Jag har ju Fyndigt. Det har aldrig varit någon sådan jobbångest. Bara ångest över den förbenade tiden som aldrig räckte till.
Undrar föresten hur många gånger jag har studsat iväg med paket i sista stund innan postkillen kommer och tömmer postlådan...?
Tänk att man kan vända sig ut och in i flera omgångar för att alla kunder ska bli nöjda? Och allt detta duttande och gulli-gullande med alla kunder? Hur fick jag tiden att räcka till det, kan man undra? 
Det kunde låta så här: 
Men duuu... hur gick det med den där overallen du köpte förra månaden? Jag har fått in en matchande mössa nu.. ska jag skicka den..?
Eller: 
Börjar inte din tjej komma upp i storlek 92 nu? Jag har några jätte-tjusiga Molo kläder här. Du älskar ju Molo! Vet du vad, jag skickar några bilder på lite roliga kläder som jag tror du skulle gilla.
Eller:
Vet du vad..? Jag står på en loppis nu, och här precis finns en sån där jacka som du frågade om förra veckan. Ska jag köpa hem den till dig...?

Och det värsta är att jag inte ens överdriver. Det har varit preciiiis så här! Och det är för att jag själv har velat ha det så. Eller det bara blev så. När jag har gjort det bästa jag kan, så kan jag göra lite bättre till!

Men som sagt, nu väntar nya tider för oss. Vi måste prioritera familjen och min mans jobb som pilot. Därför får Fyndigt nu ge vika för vår stundande flytt till Dubai. Min huvudsakliga uppgift kommer att vara att ta hand om familjen och se till så vi alla trivs och har det bra. Sen får vi väl se om jag får spunk efter ett tag och hittar på ngt nytt att syssla med. Idéer finns det många av ;-)

Jag tror-utan att vara skrytsam- att det är många som kommer att tycka att det är tråkigt att Fyndigt stänger. För behovet finns! I Sverige är vi helt galna på att handla second hand och det är ju så vettigt och så himla bra!

Skulle det annars vara någon av er därute, som är intresserad av denna webbutik, så är den ju faktiskt till salu. Kontakta oss! info@fyndigtochfiffigt.se

Och för alla er Uppsalabor, så har ju faktiskt Minimera öppnat en fysisk butik i Storvreta. Det kommer att bli toppen!

Men då tackar vi för oss och hoppas att ni alla får en fin höst!
Skriv gärna in ngn trevlig kommentar om ngn speciell upplevelse här på Fyndigt, eller bara annars vad ni tycker och tänker. Det kan vara kul att gå tillbaka och kika på det när jag sitter i Dubai och reflekterar över tiden med Fyndigt & Fiffigt.
 

Kommentarer

5 kommentarer...
Linda skrev...
Bästa webbutiken!
Bodil, du har byggt upp en proffsig webbutik med fantastiskt utbud. Det finns ingen sida som matchar eller ens kommer i närheten. Kommer verkligen att sakna Fyndigt! Tack för fin service och vänligt bemötande när jag handlat från dig. Och lycka till i Dubai! /Linda
Klockan 23:29, 27 Sep 2013

Tina Engström skrev...
Lycka till!!
Så tråkigt att du lägger ner fiffigt o fyndigt men önskar all lycka till dig och familj inför det som kommer. Bästa hälsningar Tina
Klockan 21:08, 23 Sep 2013

Hönsmamman skrev...
Jag som är ett familjejourhem
Hej Bodil, först o. främst ett Stort Lycka Till!!! o. tack för ditt vänliga bemötande när jag handlat hos dig! o. för de alldéles underbara klippdockorna jag fick! Varm kram från Tarja
Klockan 00:09, 15 Sep 2013

Annelie Mårtensson skrev...
Fantastiskt bemötande!
Ja, sannerligen har man blivit gulligullad med av dig! Maken till trevligt kundbemötande har jag inte träffat på! :-) Jag som har fem små barn har denna sida varit en guldgruva, ett ställe där man kan köpa billiga barnkläder som ändå är i bra skick. Det blir dyrt och ohållbart med nya kläder hela tiden för fem små. Så gissa om jag kommer sakna webbutiken... :-( Det har inte gått en vecka innan jag tittat in för att se om det finns mycket nytt på G! Ta hand om din familj nu Bodil och var stolt över dig själv som gulligullat med oss kunder, få klarar den där extra servicen som du har haft men den leder till att man vill stanna kvar som kund. Varma lyckönskningar till dig och din familj!!! Kram från Annelie med den stora familjen i Klippan
Klockan 15:18, 05 Sep 2013

Linda skrev...
Outstanding Bodil!
Bodil, du är helt outstanding! Vi kommer att sakna Fyndigt & Fiffigt, men vi kommer också att sakna galna, glada dig och din alltid så hjälpsamme karl. STOR KRAM och LYCKA TILL!
Klockan 09:53, 31 Aug 2013

Lägg till kommentar
Namn
Rubrik
Meddelande
När du kommenterar på Fyndigt & Fiffigt får du inte kränka andra personer. Inläggen får inte heller innehålla hets mot folkgrupp eller på annat sätt ha något rasistiskt innehåll. Fyndigt & Fiffigt förbehåller oss rätten att redigera dina kommentarer vid behov. Tänk på att hålla en god ton.
Jag godkänner avtalet ovan

Ange säkerhetskoden:
Skor 2013 160 2

Lämna in 2013 160

Nytt i bloggen


Tack för den här tiden!

Tack för den här tiden!
Åh, det har varit så roligt att bygga upp Fyndigt & Fiffigt till Sveriges största webbutik och fysiska butik med begagnade barnkläder!
M

Visa fler blogginlägg »2013 sortiment

Hitta hit 2013


Fyndigt & Fiffigt
Sävja Vråkväg 10
75756 Uppsala
bankgiro 707-9601

© Fyndigt & Fiffigt
Webbplats levererad av Hudik Media AB

018 429897
073 9817670
info (at) fyndigtochfiffigt.se
Skype: bodil.erixon